Tribal Leadership Programma

5 – 6 – 7 februari 2020

Ontwikkel je leiderschapsverhaal en bouw aan een duurzaam succesvolle community. Authentiek, mensgericht, inspirerend en met impact.

Dit programma is voor ondernemers, directeuren, managers en transitiebegeleiders die hun persoonlijke en professionele impact willen versterken.

Inspirerend en effectief leiding geven

In drie dagen werk je aan je eigen leiderschapsverhaal, leer je vanuit dat verhaal verbinding te maken met je omgeving en leg je de basis voor een toekomstbestendig totemverhaal voor je organisatie. Het programma is een verdieping op de leiderschapstrainingen die je wellicht eerder hebt gedaan. Het is een uitnodiging om anders te kijken naar wat je altijd deed, om naar binnen te gaan en te verstillen. Om op zoek te gaan naar wat jou uniek maakt. Om dat leiderschapsverhaal te verwoorden en te voelen. Je wordt een tribal leader. Door wie je bent, in wat je vertelt, hoe je verbindt en wat je voorleeft.


Verhalen herinneren ons aan wezenlijke principes, dragen bij aan begrip, maken aanraakbaar wat abstract is, laten zien wat mogelijk is en nodigen uit tot leren en verbeteren


Wat levert het je op?

  • Scherper zicht op je ontwikkelingspad als tribal leader.
    Je leert taal geven aan je leiderschapsverhaal. 
  • Meer verbinding met jezelf, je tribe en je organisatie.
    Je leert hoe je je verhaalkracht kan inzetten om beter contact te maken met anderen. 
  • Verbindend leiding geven. Je leert dat je je organisatie kan veranderen als je de gesprekken verandert.