Je verhaalkracht versterken kan op verschillende manieren. Afhankelijk van je doelen, je bedoeling en je publiek, maar ook van het podium dat je kiest, offline of online. Schrijf je in  voor een open training, een incompany teamtraining of een persoonlijk story coaching programma. Een paar mogelijkheden kort toegelicht.

Story Coaching Programma

Wat jou uniek maakt, is vaak datgene waardoor je je juist vaak onzeker voelt, wat je het gevoel geeft er niet bij te horen. Jouw oude verhaal is de basis van je potentieel, van wat je nog gaat ontwikkelen. Als je tenminste in staat bent om de kracht van je kwetsbaarheid te omarmen. In het story coaching programma werk je aan een nieuw verhaal voor jezelf. Ga je op zoek naar je wortels om van daaruit verbinding te maken met het verhaal dat voor jou klaarligt. Jij bent je verhaal door de ervaringen, die je hebben gevormd. Je overwinningen en teleurstellingen, je verwondingen, je moed en doorzettingsvermogen, je verwondering en je inzichten.

Tribal Leadership Programma

Krijg meer inzicht in je natuurlijk leiderschapsverhaal.
Verbind je verhaal met het grotere geheel.
Creëer samen meer impact en duurzaam resultaat.

In drie dagen werk je aan je eigen leiderschapsverhaal, leer je vanuit dat verhaal verbinding te maken met je omgeving en leg je de basis voor een toekomstbestendig totemverhaal voor je organisatie.

Workshop Persoonlijke Missie

Zie jezelf als het merk IK. Op welke manier wil je bijdragen? Hoe wil je zijn? Waar sta je voor en waar ga je voor? Wat bereik je dan bij anderen? Met behulp van diverse vragen en opdrachten werk je doelgericht toe naar de formulering van je persoonlijke missie.

PechaKucha training

Wil je mensen meenemen in nieuwe inzichten of ontwikkelingen? Zoek je steun voor je project of voor je plannen? Wil je draagvlak voor verandering creëren? Ben je leidinggevende en wil je medewerkers activeren om bijvoorbeeld kennis te delen of samen te werken? Leer hoe je je verhaal overtuigend en beeldend presenteert met behulp van een PechaKucha.

Online Story Coaching

Verhalen in de organisatie vinden, maken en delen.

Je hebt een sociaal intranet, maar hoe zorg je ervoor dat community deelnemers er ook echt actief mee aan de slag gaan en eigen bijdragen posten? Hoe betrek je elkaar, hoe motiveer je mensen om te delen en hoe zorg je voor aantrekkelijke content? Je leert het in training Online Story Coaching.

Training Het verhaal van je organisatie

In de training ‘Het verhaal van je organisatie’ leer je als bestuurder of manager hoe je de kracht van je organisatiecultuur inzet om verhalen van betekenis naar boven te halen. Medewerkers lopen niet warm voor doelstellingen, maar voor verhalen die zin geven aan hun werk. Het gaat om de verbinding tussen de bedoeling van de organisatie en de impact van ervaringen die mensen elke dag ervaren. Ik leer je om te vertellen waarom jouw organisatie ertoe doet, maar bovenal om cruciale ervaringen te creëren die mensen gaan doorvertellen. Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek ‘Organiseren met Zin, waardenvolle verhalen’.