Je wilt laten zien wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat? Je wilt verandering betekenisvol maken of beleving tot stand brengen bij visie of beleid? Met de kracht van verhalen bouw je aan vertrouwen en verbinding en inspireer je tot leren en samenwerken.

Wat kun je met verhalen in je organisatie?

Mensen komen in beweging door emotie, niet door feiten. Verhalen benadrukken waar je vandaan komt, wat je waarden zijn en wat je met elkaar deelt. Ze laten zien wat de oorspronkelijke bedoeling is en versterken het vertrouwen. Verhalen brengen de menselijke maat terug en zorgen voor verlevendiging van feiten en cijfers.

Storytelling verbindt medewerkers op identiteit en geeft positieve perspectieven op een gewenste toekomst. Door herkenbare persoonlijke ervaringen te verbinden aan gezamenlijke identiteit en ambities versterk je het gevoel van betekenisgeving en nodig je uit om in beweging te komen. Inspirerende leiderschapsverhalen bieden inzicht in het ‘waarom’ van de organisatie, tonen kracht en bezieling en presenteren een aanlokkelijk vergezicht.

Weten hoe ik je kan ondersteunen met storytelling? Maak een afspraak voor een gratis inspiratiegesprek.