Mijn naam is Raymond Godding. Strategisch communicatiespecialist en ‘story engineer’. Ik wil bijdragen aan betekenisvolle en zelfbewuste organisaties die mensen in hun kracht zetten. Begrip en verbinding tussen mensen versterken. Identiteit, drijfveren en verlangen verwoorden en verbeelden.

Mijn gedachtegoed is beeldend verwoord in mijn boek Organiseren met zin, waardenvolle verhalen (Quist 2010). Ik word regelmatig gevraagd voor workshops, presentaties en het begeleiden van strategiesessies.

Achtergrond: Studeerde Taalwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg van 1981 tot 1986 en begon vanaf 1990 een eigen tekst- en communicatiebureau. Na een aanvankelijke focus op marketingcommunicatie verschoof de aandacht naar organisatiecultuur, arbeidsmarkt en corporate identity.

Rol: Ik begeleid teams en directies bij het creëren van een gedeelde focus, verbetering van samenwerking en verbinding, optimaliseren van uitstraling en beeldvorming en versterking van communicatieresultaat. Ik doe dat door middel van training, advies, conceptontwikkeling en storytelling.

Kwaliteiten: Gepassioneerde gedrevenheid, mensgericht, conceptdenker, verbindend en creatief, aanstekelijk enthousiasme